Uvijek ispred tržišta

Ille je inovativna obiteljska tvrtka iz Altenstadta (Hessen) koja velikom brzinom kreće naprijed. Angažman i užitak u radu vrlo su važni za nas. Korporativna kultura koja nije ograničena samo na naše suradnike već je aktivno ilustrirana od strane uprave. Naš recept za uspjeh: vrhunski proizvodi koji određuju tržište, razvijena međunarodna distribucijska mreža kao i servis montaže, isporuke i održavanja koji je u pogledu fleksibilnosti, ljubaznosti i brzine neusporediv u branši.

Razvoj prometa grupacije Ille

Mnoge smo poslovne partnere već uvjerili u naš koncept. Razvoj prometa tvrtke Ille posljednjih godina potvrđuje entuzijazam. Rezultat je stalni zdravi rast.

Zahtjevi rastu. Ille također.

S 29 poslovnica u Europi i 40.000 kupaca organski rastemo svake godine za skoro 10%. To Ille ne čini samo pionirom, već je vodeći na tržištu u segmentu higijene. Međutim, to za nas nije razlog za odmor. I u budućnosti ćemo nastaviti postavljati trendove u pogledu proizvoda i perfektnog servisa u kombinaciji s dinamičnom strategijom rasta kojom proširujemo svoju ponudu na nacionalnoj i međunarodnoj razini.
 
 

Naš jak tim.
Naš najveći ponos.

Za savršenu uslugu potrebni su savršeni suradnici. Isti rasu s našim poduzećem. Ponosni smo na cjelokupan tim.